Centralno ogrevanje 

Sesanje pepela iz kaminov in peči na pelete, trdagoriva..

Ciklon z zbirno posodo in sesalnimi cevmi

Ciklon za sesanje pepela iz peči in kaminov.  Vaš hišni sesalec priklopite na ciklon in pričnete s sesanjem, pepel pade na dno zbirne posode, kjer se tudi zmanjša njegov volumen. Z uporabo CIKLONA, ne pride skoraj nič pepela do vrečke vašega sesalca in s tem privarčujete pri vrečkah. Velikokrat se zgodi da pri sesanju pepela da vam le ta uhaja v stanovanje, kar opazite šele kasneje po končanem sesanju, ali takrat ko vam sonce posveti skozi okno. Pri uporabi CIKLONA pa ta prah ne pride ven iz zbirne posode. 

Peči, kamini na pelete Extraflame in trda goriva Nordica

Peči in sobni kamini na pelete z izpuhom ali za centralno ogrevanje. Pri centralnem ogrevanju se priklopi najmanj tri radiatorje na sobni kamin Extraflame ki deluje na pelete. V našem prodajnem programu imamo tudi samo kaminske vložke z izpihovanjem toplega zraka v drug prostor, velika večina pa ima tudi izpihovanje v prostoru kjer je postavljena.

 

 

 

 


Peletni gorilnik Ferroli SUN P7

Peletni gorilnik
proizvajalec: FERROLI
tip:  SUN P7

Peletni gorilnik in dodajalnik,  je predvsem primeren za kombinirane peči (olje, drva), namesti se na mesto oljnega gorilnika. Peletni gorilnik ima 5 nastavljivih moči delovanja (14, 20, 25, 30 in 34kW), porabe peletov od 2,9
do 7,2 kg/h, nastavljiva temperatura kotla med 30 - 80°C - pri znižanju za 10°C od nastavljene, se gorilnik zažene, možnost nastavitve tedenskega programa delovanja gorilnika v 4 časovnih terminih.


Ventili za radiatorje

Ventili za radiatorje Herz, navadni, termostatske glave ali kompleti. Nudimo vam tudi zapirala za spodnji priklop radiatorja. Po naročilu vam lahko dostavimo termostatske glave v različnih barvah po katalogu. 

 

 


Radiatorji

Radiatorji z vgrajenim ventilom ali klasični, vseh debelin višin in širin, sporočite mero vaših prostorov in izračunali vam bomo kakšen radiator potrebijete ali pa kontaktirajte monterja in radiator vam naročimo glede na vaše potrebe..

 
 

 

Izolacijske cevi

Za izolacijo cevi za centralno ogrevanje: da nebi grelo kjer ni potrebno

 

 

 

 

 

 

 


Termometri, manometri, mešalni ventili, čerpalke grundfos

            

termometri,manometri mešalni ventili tropotni in štiripotni
termomanometri črpalke grundfos

             


Ekspanzijske posode, bojlerji in zalogovniki

 

 

ekspanzija za solarno

ekspanzija za centralno ogrevanje

ekspanzija za sanitarno vodo bojler kombiniran zalogovnik


 
Cisterne za hrambo kurilnega olja
Cisterne kovinske in poliesterene različnih velikosti in pribor (čep odzračevani, ventil polnilni, merilec nivoja...) Simpl 1.0© 2006 Comix d.o.o., Izvedba: A.R.R. d.o.o.