Barve za les

je tankoslojna lazura za les, ki ohranja struktura lesa vidno. Lazura je izdelana na osnovi alkidnih smol, vremensko odpornih pigmentov in organskih topil. Les zaščiti pred vremenskimi vplivi in ga dekorativno obarva, zato je primeren za uporabo tako zunaj kot znotraj. je redkejša od Lazurina plus, zato jo je potrebno za samostojno zaščito nanesti v treh slojih. Dobro zaščiti les pred UV-žarki, je paropropusten in enostaven za obnavljanje ter nanašanje. Zaradi daljšega sušenja imamo dovolj časa za popravljanje morebitnih napak pri nanašanju. Premaz se dobro razliva in ne pušča sledi čopiča. Lahko se uporablja za vse vrste lesa.


        

 je debeloslojna lazura za les, ki ohranja strukturo lesa vidno. Izdelan je na osnovi alkidnih smol, vremensko odpornih pigmentov in organskih topil.poudari strukturo lesa in mu daje sijaj. Dobro zaščiti les pred UV-žarki, je paropropusten in enostaven za obnavljanje ter nanašanje Zaradi daljšega sušenja imamo dovolj časa za popravljanje morebitnih napak pri nanašanju. Premaz se dobro razliva in ne pušča sledi čopiča. Lahko se uporablja za vse vrste lesa.Uporabljamo ga za učinkoviti zaščito lesa pred hujšimi vremenskimi vplivi, posebej je primeren za zaščito stavbnega pohištva, ograj, opažev, pergol… 

 je vodni premaz za les, ki strukturo lesa ohranja vidno. Izdelan je na osnovi akrilnih smol in vremensko obstojnih pigmentov. Lazurin aqua je primeren za zaščito lesa tako zunaj kot znotraj. Les dobro zaščiti pred vremenskimi vplivi, UV-žarki in vlago.  poskrbi za lepši videz lesa; poudari njegovo strukturo in mu daje svilnat sijaj. Za razliko od klasičnih lazur na osnovi organskih topil je  okolju bolj prijazen, se hitreje suši in je prijetnejšega vonja.


Simpl 1.0© 2006 Comix d.o.o., Izvedba: A.R.R. d.o.o.